Skip to main content

Qualitat al teu servei!

By febrero 19, 2019Uncategorized

Després de 3 anys de creixement del servei de neuropsicologia de Neurognostik, ens plau presentar-vos el nou equip de professionals al vostre abast! 

La nostra finalitat és la de donar resposta a les necessitats i expectatives terapèutiques a través d’una assistència integral, efectiva, eficient i de qualitat. Amb un equip altament qualificat que mira per una intervenció totalment personalitzada basada en el model de l’atenció a la persona. No només això sinó que aposta per la psicoeducació i divulgació científica de les diferents patologies i afectacions dels nostres pacients i context familiar. No només pretenem millorar la qualitat de vida dels pacients sinó que també aconseguir una consciència social envers les persones i famílies que pateixen malalties neurodegeneratives i/o lesions cerebrals adquirides. 

«Assistència integral, efectiva, eficient i de qualitat.»

Som reconeguts com un servei innovador i de referència a la comarca del Baix Empordà destacant per la qualitat dels serveis i excel·lència dels professionals. Els nostres valors són el de la responsabilitat, respecte i honestedat amb els nostres pacients. Millorem els nostres processos assistencials, clínics i de suport amb l’objectiu de millorar contínuament i guanyar més agilitat en benefici de les persones. La motivació és la principal base dels nostres tractaments, així com una atenció amb professionals especialitzats i per tant rebent un tractament multidisciplinar.

Neurognostik és un servei de rehabilitació neurològica que va néixer l’any 2015. A dia d’avui i gràcies a la confiança de professionals i pacients ens hem consolidat com un equip multidisciplinar de neurorehabilitació. Es tracta d’un equip de tres professionals especialitzades en neuropsicologia, psicologia forense i logopèdia. A més, col·laborem amb els serveis externs de fisioteràpia neuronal i psicologia clínica especialitzada en l’atenció al cuidador.

«Gràcies a la confiança de professionals i pacients ens hem consolidat com un equip multidisciplinar de neurorehabilitació.»

 

Si dubtes, i no saps si et podem ajudar et convidem a visitar la nostra pàgina web o adreçar-te al centre per explicar-nos les teves necessitats, si veiem que et podem ajudar, ens trobarem en una primera sessió totalment gratuïta on podrem començar a donar els passos per iniciar el procés d’intervenció i així ajudar-te a renéixer, créixer i viure de nou!   

 

 

BENVINGUTS AL MÓN DE LA NEUROREHABILITACIÓ!!!! 

Leave a Reply