Skip to main content

Nous Tallers i Espai d’Estimulació Cognitiva!!!

By septiembre 17, 2015septiembre 30th, 2017Uncategorized

Neurognostik us presenta novetats!

Taller per a un envelliment saludable!

Neurognostik vol promoure l’envelliment saludable, així doncs, hem dissenyat tot un seguit d’activitats d’allò més variades per a que puguis trobar un espai on aprendre, estimular les funcions cognitives, exercitar el cos y sobretot, passar-t’ho bé! Les inscripcions han començat ja, vine i informa’t sense compromís!

Tallers d’estimulació cognitiva.

Aquests tallers són per a persones que hagin estat diagnosticades del què es coneix com a Deteriorament Cognitiu Lleu. Són persones que comencen a presentar dèficits cognitius com ara problemes de memòria, atenció, problemes per trobar les paraules, però que en cap moment els interfereix en la seva vida diària. És molt important iniciar en aquest moment l’estimulació cognitiva, i nosaltres proposem tallers no només per treballar la memòria, sinó que també el llenguatge, percepció, motricitat i d’una manera molt dinàmica i divertida, trencant amb les activitats de llapis i paper! Les inscripcions han començant ja, vine i informa’t sense compromís!

Espai Terapèutic d’estimulació cognitiva grupal!

Aquest espai és pels avis que ja han estat diagnosticats de demència i es troben en els nivells inicials de la mateixa  segons l’Escala de Deteriorament Global de Reisberg (GDS 3 i 4), que serà prèviament avaluada mitjançant l’exploració neuropsicològica pertinent. Aquí trobareu un espai d’estimulació cognitiva personalitzada però que es farà en grup. És intensiva perquè es desenvoluparà de 10:00h a 14:00h, d’aquesta manera cada dia es podrà fer un treball rigurós i complet de les diferents afectacions cognitives (memòria, percepció, atenció, concentració, llenguatge, etc.). A més proposem un espai terapèutic grupal per als cuidadors els quals podràn compartir experiències i les angoixes patides davant una situació com aquesta. Es farà un seguiment trimestral del perfil cognitiu del pacient, tenint així controlada l’evolució de la demència i poden adaptar el programa terapèutic de cada pacient,  mantenint reunions periòdiques amb els familiars.

Per tant anem més enllà  de la intervenció terapèutica al pacient. Busquem un acompanyament familiar i seguiment exhaustiu de la malaltia.

No dubteu en venir a informar-vos de totes les novetats!

Leave a Reply