QUI SOM

Neurognostik

Neurognostik és un servei on oferim l’exploració i disseny d’una intervenció a aquelles persones que han patit o pateixen algun trastorn neurològic. Proporcionem una rehabilitació integral on treballem les capacitats cognitives, físiques, emocionals i conductuals dels pacients sempre tenint en compte la persona, familiars i el seu entorn més pròxim.

El nostre objectiu principal és aconseguir que els nostres pacients desenvolupin al màxim les seves capacitats, aconseguint el millor grau d’autonomia i benestar possible.

L'EQUIP

Alba Borrego Villodres

Neuropsicóloga Clínica nºCol. 23752

La neuropsicòloga Alba Borrego Villodres és Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Neuropsicologia clínica per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. Ha treballat a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró a l’Equip d’Avaluació Interdisciplinària Ambulatòria (EAIA) i Hospital de Dia Psicogeriatria, realitzant l’avaluació i tractament integral ambulatori en geriatria, cures pal·liatives i trastorns cognitius. D’altra banda intervé en el suport i orientació de familiars de persones que es veuen afectades per una malaltia neurodegenerativa i/o lesió cerebral adquirida. Actualment és integrant i gerent de l’equip multidisciplinari de Neurognostik.

Maria Garcia Hidalgo

Psicòloga Forense nºCol. 19643

Llicenciada en psicologia i Màster en Psicologia Forense i Legal, especialitzada en maltractament i abús sexual infantil. Realitza el seguiment terapèutic i evolució psicològica de pacients que pateixen deteriorament cognitiu (demències, Alzheimer, malalties neurodegenatives, etc. ). Professional altament qualificada en la realització de tallers d’autoconeixement, relacions d’ajuda, resolució de conflictes i teràpies de rehabilitació neurocognitiva així com també estudi de les dificultats mentals per a l’autonomia de les persones.

Cristina Aulet Puig

Logopeda col. 08/1614 i Mestra

Diplomada en Logopèdia i Magisteri. Ha treballat, en col·laboració amb altres logopedes per la reeducació de la parla i el llenguatge de persones amb afectacions neurològiques degudes a diverses malalties neurodegeneratives o lesions cerebrals a l’Hospital de St Pau de Barcelona. Actualment realitza teràpia miofuncional dirigida a infants o adults que pateixen alteracions de la musculatura oro-fonatòria i que, en conseqüència tenen dificultats per deglutir i/o articular. Treballa per la readquisició o disminució de la pèrdua de llenguatge en pacients afectats per una afàsia. Realitza tasques com a logopeda infantil per el diagnòstic i la rehabilitació de trastorns de lecto- escriptura, trastorns específics de llenguatge, trastorns de l’espectre autista o retards de llenguatge.

COL·LABORADORS

Eva Frigola Capell

Especialista en psicologia clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctorada en Ciències de la Salut per la Radboud University Nijmegen a Holanda. Va realitzar l’especialitat clínica a Hospital Clínic i Provincial de Barcelona on es va especialitzar en diagnòstic i tractament de malalties neurodegeneratives, trastorns cognitius, de l’ estat d’ànim tant depressiu com ansietat i trastorns alimentaris en adults i joves. Hospital Sant Pau de Barcelona i 7 anys de col·laboració amb l’hospital Holandès Radboud University Nijmegen en diversos projectes d’ investigació Europeus i d’ àmbit nacional en la millora del maneig de persones amb malalties cròniques, especialment autocura i millora d’ estils de vida en malalties com obesitat, diabetis, patologia cardiovascular, hipertensió entre altres.  Actualment treballa a l’ Hospital Santa Caterina de Girona i col·labora amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Navarra.

http://orcid.org/0000-0003-4758-0316

Gloria López Catena

Diplomada en fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages a Manresa i professora i especialista en el mètode Halliwick a Clinical Halliwick Advanced Course a Premium Madrid. Es forma en el postgrau pel reconeixement i tractament de persones adultes en trastorns neurològics segons el concepte Bobath a Ken Zen (Barcelona) així com pel tractament especialitat en trastorns sensoriomotors d’origen cerebral segons el concepte Bobath en pediatria a Sant Joan de Déu. Així com tècnica en activitats aquàtiques per a la Gent Gran per Ubae-Seae i Federació Catalana de Natació. Actualment primera fisioterapeuta neurològica i gerent de Neurorehabilitació Aquàtica i a Domicili (NAD).