Intervenció grupal

Grup de Deteriorament Cognitiu Lleu

Neurognostik ofereix tot un seguit d’activitats dinàmiques i divertides per a treballar no només la memòria, sinó totes les funcions cognitives i que defugen de les típiques tasques de llapis i paper. No només volem fer una intervenció en aquestes funcions cognitives que comencen a estar afectades, sinó que també volem que sigui un espai de diversió!

Espai Terapèutic d’Estimulació Cognitiva

Es tracta d’un grup terapèutic de treball, que desenvolupa al llarg de 4 hores diàries una estimulació intensiva de les diferents components de les funcions cognitives. Aconseguint així, un augment de la qualitat de vida, i preservació de tals funcions durant el màxim de temps possible gràcies a un tractament terapèutic multidisciplinar.

El servei va dirigit a aquells pacients que es troben en les fases inicials d’una demència. Els nostres objectius són la psicoeducació dirigida tant al pacient com als familiars, així com l’acompanyament als cuidadors principals i entorn familiar del pacient. Proporcionem un espai d’estimulació cognitiva que inicia el camí terapèutic més efectiu i necessari en les demències.

Grup d’acompanyament al cuidador

Sovint assumir el nou rol de cuidador no és fàcil, suposa esgotament físic i emocional. A això s’hi sumen les incerteses sobre la malaltia que pateix el nostre familiar i notem la falta d’estratègies per afrontar el paper del cuidador.

T’oferim un espai on:

  • Entendre el malalt i la malaltia.
  • Exterioritzar i expressar les emocions i inquietuds.
  • Aprendre estratègies i eines per afrontar i gestionar la figura del cuidador.
  • Assessorament personalitzat.
  • Acompanyament en el procés d’acceptació.
  • Compartir la teva experiència com a cuidador.

VINE I INFORMA’T!